Behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelingen van diverse klachten aan het zogenaamde houding- en bewegingsapparaat. Ofwel het stelsel van spieren, banden, pezen en gewrichten.

Fysiotherapeutische behandelingen

In onze fysiotherapie staat persoonlijke begeleiding centraal. daarom helpen we u op de manier die het beste bij u past. Zo kunt u bij ons terecht voor behandelmethodes als manuele therapie, sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie. We kijken samen naar de beste aanpak, eventueel in overleg met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Aangesloten organisaties

Om de kwaliteit van onze fysiotherapie te waarborgen zijn wij aangesloten bij diverse beroepsorganisaties. Dit zijn onder andere: Centraal Kwaliteitsregister CKR (CKR), het onafhankelijke kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten Keurmerk, Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) (NVMT) en Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Behandelmethodes

Bekijk hier enkele van onze behandelingen volgens de nieuwste behandelmethodes en ontwikkelingen in de fysiotherapie.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Zoetermeer.