Missie en Visie

In onze missie en visie staat de patiënt centraal en bieden we eerstelijns fysiotherapie aan en brede patiëntengroep.

Missie

SMC Rijnland Fysiotherapeuten is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie. Wij bieden optimale patiëntenzorg voor preventie, curatieve zorg en reïntegratie. De praktijk biedt zorg aan in een persoonlijke sfeer waarbij de therapeuten hun kennis en vaardigheden bijhouden en verbreden via scholing en cursussen. Bij SMC Rijnland staat de patiënt centraal. Samen met de patiënt wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding van uw klachtenbeeld, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist. De praktijk biedt een omgeving waarin de patiënt zich prettig voelt en actief kan werken aan zijn herstel.

Visie

SMC Rijnland wil in een veranderende gezondheidszorg de maximale zorg binnen de eerstelijns fysiotherapie bieden aan een brede patiëntengroep. Dit met duidelijk zich van elkaar onderscheidende fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, welke in staat zijn elkaar te stimuleren en ondersteunen. Handhaving van de beroepsinhoudelijke kwaliteit, vakvaardigheid en de ontwikkeling hiervan staat centraal alsmede behandelingen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.