Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een belangrijke onderdeel van onze fysiotherapie. Een sportfysiotherapeut heeft een post Hbo-opleiding gedaan en moet zich regelmatig bijscholen. Hij mag de titel Allround sportfysiotherapeut® en/of NVFS sportfysiotherapeut® voeren.

Sport-Fysiotherapeutisch Advies (SFA)

Binnen onze sportfysiotherapie hebben we ook het Sport-Fysiotherapeutisch Advies (SFA). Dit is een apart programma om sporters te ondersteunen bij het voorkomen en behandelen van gezondheidsproblemen door erkende sportfysiotherapeuten.

Voor beginnende sporters

Onze sportfysiotherpeuten helpen je graag op weg als je net begint met sporten of wanneer het is al een tijd geleden dat je voor het laatst hebt gesport. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding en advies zodat je zeker weet dat je sport op de manier die bij jou past. Dat kan ook wanneer je wilt bewegen om af te vallen, bij een handicap of wanneer je een chronische ziekte hebt. Wij zorgen voor een goede opbouw binnen jouw mogelijkheden.

Voor regelmatige sporters

Regelmatige sporters helpen we met advies en begeleiding zodat ze blessurevrij kunnen blijven sporten. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld in de aanloop naar een marathon. Wanneer u wilt weten hoe effectief uw training eigenlijk is. Of als u voedingsadvies nodig hebt. Maar ook wanneer u wilt sporten tijdens zwangerschap of andere bijzondere omstandigheden staan onze sportfysiotherapeuten u graag bij met professioneel advies.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze sportfysiotherapie of maak een afspraak met een van onze sportfysioherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.