Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Onze manueel therapeut kan met een enkele handgreep snel een klacht verhelpen wanneer dat niet lukt met andere therapieën of medicijnen.

Manueel therapeut

Met manuele therapie laten we gewrichten en spieren beter functioneren. Tegelijkertijd verbeteren we uw houding en bewegingen. Onze manueel therapeut gebruikt daarvoor speciale technieken en handgrepen. Die zorgen ervoor dat het gewricht weer soepel kan bewegen. Zo’n speciale mobilisatietechniek noemen we een manipulatie dat soms een knappend geluidje geeft.

Manipulaties

Vrijwel alle gewrichten kunnen we met manuele therapie behandelen. De meest bekende zijn de manipulaties aan rug, nek en bekken. U merkt meestal direct het resultaat: makkelijker bewegen en minder pijn. Naast de behandeling geeft onze manueel therapeut ook advies, begeleiding en komt u alles te weten over gezond bewegen.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze manueel therapeuten in onze locatie in Zoetermeer.