Stressklachten

Stressklachten verhelpen we met fysiotherapie. Wij gebruiken onder andere hartcoherentie. Een simpele methode waarmee u stress aanzienlijk kunt verminderen. Daarmee verdwijnen ook lichamelijke klachten en krijgt u meer energie.

Stress

Stress is iets wat we allemaal nodig hebben. Het zorgt ervoor dat je alert bent en prestaties kunt leveren. Eigenlijk is stress dus iets goeds. Maar als we teveel stress krijgen dan gaat dat ten koste van onze prestaties en gezondheid. Vermoeidheid, vage pijnklachten, slecht slapen en toename van lichaamsgewicht kunnen dan het gevolg zijn.

Hartcoherentie

Om stressklachten te verhelpen werken we met hartcoherentie. Dit is een methode die ontwikkeld is in het Heartmath instituut in Amerika. Het is een simpele en effectieve methode om stress te verminderen en te hanteren. Met de stress verdwijnen ook de lichamelijke klachten en krijgt u meer energie.

Concrete resultaten

We behandelen u met een actieve aanpak waarmee u concrete resultaten boekt. U krijgt dan rust, energie en vitaliteit. Met een werkboek en een speciaal apparaatje kunt u zien of de stress minder is geworden.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze aanpak voor uw stressklachten of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.