Historie

SMC Rijnland is in 2006 opgericht voor de toenemende vraag naar ‘hands-off’ oefentherapie naast reguliere fysiotherapie. Inmiddels is ons Sportmedisch Centrum uitgegroeid tot drie locaties in Leiden en Zoetermeer.

Fusie

Na de fusie met Praktijk voor Fysiotherapie & Manuele therapie ‘Oude Haven’ gingen we verder als SMC Rijnland Fysiotherapeuten. In 2012 betrokken we ons huidige adres in het Gezondheidscentrum Leiden en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende fysiotherapiepraktijk in de Leidse regio.

Locaties Zoetermeer

Sinds 2015 hebben wij ook fysiotherapiepraktijken in Zoetermeer. Hier zijn wij de samenwerking aangegaan met huisartsenpraktijk Weidedreef. In 2017 is het beweegcentrum aan de Violiervaart geopend. Dit om extra zorg te kunnen bieden voor revalidatie en herstel na een operatie aan heup, knie en voorste kruisband. Beide praktijken zijn gevestigd in de wijk Seghwaert.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.