Artikel leefstijltherapie in Mijn Zaak Zoetermeer

We staan met een artikel over leefstijltherapie in het magazine Mijn Zaak, een lokaal magazine gericht op alle inwoners van Zoetermeer.

In dit artikel is Nicole van Riet (fysiotherapeut en leefstijltherapeut) geïnterviewd over hoe leefstijl kan bijdragen aan gezond herstel.

Door de coronapandemie zaten de afgelopen twee jaar veel mensen gekluisterd aan huis. Sommigen konden daar niet goed mee omgaan. Nauwelijks sporten, ongezonder eten, meer snacken, stress en slechter slapen resulteerden in overgewicht en/of lichamelijke klachten. Een kwestie van een ongezonde leefstijl. Inmiddels zijn alle beperkingen verdwenen en keren we terug naar het nieuwe normaal. Heb je lichamelijke klachten en denk je dat je leefstijl een rol speelt? Kom dan in actie en maak een afspraak met leefstijltherapeut Nicole van Riet van SMC Rijnland Fysiotherapeuten!

Lees het gehele artikel via de volgende link: Mijn Zaak Zoetermeer Leefstijltherapie SMC Rijnland