EXO-L Externe Enkelband

Wij zijn premium dealer regio Leiden van de EXO-L Externe Enkelband. Een innovatieve bescherming van de enkel, door de KNGF onderscheiden. Nooit meer verzwikken of verstuiken.

Optimale bewegingsvrijheid

De EXO-L Externe Enkelband, ontwikkeld aan de TU Delft en het Erasmus Medisch Centrum, is geen tape en geen brace. Het is een innovatie die werkt als een soort veiligheidsriem tegen verzwikken. EXO-L biedt effectieve ondersteuning wanneer je dreigt te verstuiken.  Het geeft bovendien optimale bewegingsvrijheid en groot gebruiksgemak.

Effectieve bescherming

Maximale bescherming en vrijheid. Wanneer de enkel dreigt te verzwikken komt de band op spanning te staan. Zo biedt de enkelband een effectieve bescherming. De bewegingsvrijheid wordt minimaal beperkt. Want de band wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om de EXO-L Externe Enkelband volgens je eigen smaak aan te passen. Zo kun je je naam en logo erin laten graveren en zelf bepalen welke kleur bij je outfit past.

Op maat gemaakt

Elke EXO-L Externe Enkelband wordt op maat gemaakt met behulp van een 3D-scan en 3D print. Bovendien zijn er geen vervelende drukpunten in de schoen. De enkelband wordt namelijk met een speciaal bevestigingspunt aan de buitenkant van de schoen verbonden.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze EXO-L Externe Enkelband of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.