Medisch Verantwoord Bewegen

Met Medisch Verantwoord Bewegen (MVB) herstellen, bevorderen en onderhouden we uw gezondheid. Onder medische begeleiding werkt u aan uw uithoudingsvermogen, afvallen of revalidatie.

Individuele programma’s

Medisch Verantwoord Bewegen (MVB) betekent onder medische begeleiding trainen, met als doel de gezondheid te herstellen, te bevorderen of te onderhouden. In speciale individueel afgestemde programma’s werken we aan conditie, kracht, gevoel voor beweging en coördinatie.

Doelen

Voor het trainingsprogramma bepalen we samen het doel van uw Medisch Verantwoord Bewegen. U kunt onder andere werken aan:

  • uithoudingsvermogen verbeteren
  • vet verbranden, afvallen
  • spierkracht verbeteren
  • revalidatie
  • ter ontspanning

Op basis van de vragenlijsten en besproken doelen bij de intake, krijgt u een persoonlijk advies en een persoonlijk trainingsschema. Hiermee minimaliseren wij de kans op lichamelijke klachten door overbelasting en sluit het trainingsschema het beste aan bij uw doelstellingen.

Kosten

1x per week sporten onder begeleiding €22,50 per maand

2x per week sporten onder begeleiding €40,- per maand

Intake € 21,50

Tijden

Dinsdag 09.00 tot 12.00
Woensdag 9.00 tot 12.00
Donderdag 17.00 tot 19.00

U wordt verzocht een handdoek mee te nemen in de sportruimte

Sportkleding en (schone) gymschoenen zijn verplicht

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze Medisch Verantwoord Bewegen of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Zoetermeer.