Leefstijlboek in Mijn Zaak Zoetermeer

Onze collega Jaap Wonders (voornamelijk werkzaam in Leiden) heeft een populairwetenschappelijk leefstijlboek geschreven met de mooie titel ‘Alledaags wonderlijk leven’.

In dit boek beschrijft hij op een holistische manier hoe je naar leefstijl, gezondheid en gelukt kunt kijken. Het boek is sterk onderbouwd en makkelijk leesbaar. Een aanrader voor iedereen met gezondheidsklachten en iedereen die dit wil voorkomen.

Ook dient het boek als naslagwerk voor gezondheidsprofessionals en ligt het bij diverse fysiotherapeuten, artsen en (sport)masseurs in de spreekkamer, behandelkamer of praktijk.

Ben je benieuwd naar dit boek van 228 pagina’s? Het is te verkrijgen in onze praktijk op de Violiervaart, je kunt het boek online bestellen via deze link (klik hier) en het is te koop bij De Kler boekhandel in Zoetermeer (Stadshart).

In Mijn Zaak Zoetermeer is een leuk en interessant interview verschenen met Jaap Wonders waarin hij vertelt over zijn boek en hoe hij leefstijltherapie in de praktijk toepast. Lees dit interview met de titel ‘Durf jij de sprong te wagen naar een gezonder en gelukkiger leven’ via deze link: Interview Alledaags wonderlijk leven Mijn Zaak Zoetermeer (klik hier).