Fysiotherapie

Met fysiotherapie verhelpen we klachten die u kunt hebben door een lichamelijke aandoening of beperking. U kunt er last van hebben tijdens het uitvoeren van uw beroep of in het dagelijks leven. Onze fysiotherapeuten onderzoeken, behandelen, adviseren en begeleiden u als u een stoornis heeft in uw houding of beweging.

Daarom fysiotherapie

Voor de meeste klachten in het houding- en bewegingsapparaat kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht. Met fysiotherapie kunnen we blessures aan spieren, pezen banden en gewrichten genezen. Ook kunnen we functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid behandelen.

Klachten behandelen

We behandelen lichamelijke klachten als: pijn, krachtvermindering, stabiliteitsproblemen, ademhalingsproblemen, zwellingen en bewegingsbeperkingen. Die ontstaan meestal tijdens het sporten (trauma), het uitoefenen van werkzaamheden, als gevolg van een ongeval, een chronische aandoening of door veroudering.

Oefentherapie

Vaak gebruiken we oefentherapie bij onze behandelingen. Daarmee verbeteren we de bewegingsmogelijkheden van gewrichten en vergroten we spierkracht. Ook werken we aan een betere houding, evenwicht, ademhalingstechniek en ontspanning. Speciaal voor deze oefeningen hebben we twee zalen met apparatuur.

Klachten voorkomen

Naast het behandelen van klachten werken we ook aan het voorkomen van klachten. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Na elke behandeling krijgt u uitgebreide informatie zodat u niet meer met dezelfde problemen terugkomt.

Beschermd beroep

Fysiotherapie is een beschermd beroep. Je kunt je alleen fysiotherapeut noemen als je de 4-jarige fysiotherapie-opleiding op HBO niveau hebt afgerond. Je moet bovendien een BIG registratie hebben en verplichte bij- en nascholingen volgen.

Maak een afspraak

Bel 079-500 17 92 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Zoetermeer.